Prijzen, info PortalRest

PortalRest.com en Take-Away

PortalRest.com biedt standaard House-style, (gratis) aansluiting van uw restaurant of foodwinkel met type, restaurants in de buurt en zoekmogelijkheid op type en grootte. Betaalde opties zijn tafel reservering en Online orders. Ook gratis is Releases en Offers waardoor u vanuit het restaurant uitnodigingen en aanbiedingen automatisch via GPS Pushing naar klanten met status hun favoriete restaurant.  

De PortalRest kosten per tafel reservering is €0,50 en voor online bestellingen 1%. In de 24/7 SLA afspraken kunt u gebruik maken van onze helpdesk diensten. 

In de Horeca-App en Retail-App configuratie kunt u in een andere POS terminal de Kiosk functie activeren. Hierin zit Take-Away en tafelboeking voor uw toko, restaurant of winkel. Met de on-line ordering module van PortalRest maakt u gebruik van deze Take-Away functie. Deze is geschikt voor handhelds en te configureren naar uw wensen. Vb zie plaatje. 

Klanten hebben toegang tot het restaurant menu, zien de beschikbare maaltijden, krijgen info over allergenen, plaatsen bestellingen en kiezen hun afleverwijze. Download de PortalRest App voor Android en IOS.

Optie: 2e Customer 13.3

HioPOS-Cloud.nl Horeca en Retail

De HioPOS-Cloud Horeca en minimarkt oplossingen van ITE data automatisering bestaan uit 15.6" en 5" POS IP-67 terminals, bon- en keukenprinters, keuken-monitor, weegschalen en Horeca-Apps met een Cloud database afhankelijk van uw bedrijfsituatie. We beginnen met een gesprek wat kan resulteren in een offerte en acceptatie.

U ontvangt de POS terminals, bonprinters en overige hardware en gaat aan de slag met de Kassa. U krijgt begeleiding en vooraf een training met een Quick steps en een uitgebreide handleiding op .pdf en online. Vanaf €19,- per mnd/POS terminal huurt u de Horeca kassa-App incl. Cloud database. Een proefperiode en 24/7 SLA is bespreekbaar. Er zijn verder alleen kosten voor gebruik van uitbreidingen en modules. Zie prijzen, aanbiedingen en overige hardware  App4Horeca.nl en HioPOS-Cloud.nl

U wordt gratis in het PortalRest.com en 24/7 service systeem ingevoerd. Bel 023-5373350 of gebruik het contact formulier.

ITE data automatisering 
Velserbroek en Laren (NH), tel 023-5373350 Info@ITEdata.nl -            W: App4Food.nl - App4Horeca.nl - Shoprevolution.nl 
KvK: 62045911

© Auteursrecht Cloud kassasystemen voor Food speciaal minimarkten